Nyelv - Language

Elérhetőség

Hermex Kft
6300 Kalocsa
Pataji út 31.
mobil: 06-30/9533-638
mobil: 06-30/201-12-78
telefon: 06-78/562-552
email: hermexkft@t-online.hu

Időjárás

Weather data OK.
Budapest
0 °C

Naptár

indexhome

 

A HERMEX KFT-t 1994-ben alapítottuk családi vállalkozásként.Fő irányvonalunk kezdetben a Nibex típusú aprómagvetőgépekre és alkatrészeire koncentrálódott, kiegészítve zöldség és fűszerszárító gépek és azok kisegítő gépsorainak alkatrészeivel.Azóta folyamatosa bővítettük, fejlesztettük cégünket, több új termékkel jelentünk meg a piacon. Saját vetőgépcsaládot fejlesztettünk ki, amiből több száz gép fut úgy idehaza, mint a környező országokban.Emellett több komplett zöldség szárítóüzemet és a hozzájuk tartozó gépsort állítottunk össze, amihez 2011 tavaszára készül el új 600m2-es szerelőcsarnokunk. Termékeink közé tartozik még zöldség-gyümölcs feldolgozó gépek - saját gyártású szeletelő és kockázó késekkel, valamint helyben készített mosó és szárítószalagok.

Működésünk kezdte óta folyamatosan bővülő termék és alkatrészkínálattal állunk régi és új vevőink rendelkezésére. Az általunk gyártott gépek, berendezések helyben készülnek, ezért folyamatos alkatrészellátást tudunk biztosítani egész évben.
Szakmai múltunkat, és az általunk végzett munka kiemelkedő minőségét jól bizonyítják, az elmúlt évek során összegyűlt referenciáink és rendszeresen visszatérő ügyfeleink.

 

Családi cégünk anno 1940:


Valuta Váltó


Convert   Into    

Valuta Értékek